• Inițial vor fi fabricate 136 de unități în ediție limitată.
  • Prețul va fi de 25.000 de euro.
  • Bicicleta cântărește cu totul doar 9,8 kilograme.

Lotus prezintă noul ebike Lotus Type 136 într-un eveniment VIP la Londra. Are design aerodinamic și e concepută din materiale ușoare, dar solide, precum fibra de carbon. Motorul Watt Assist Pro are o capacitate de 193 wați-oră.

Pentru noul ebike cei de la Lotus s-au bazat foarte mult pe aerodinamică. De aici și materialele folosite, aluminiul și fibra de carbon. Design-ul împiedică pierderile de viteză, iar bicicleta cântărește cu totul doar 9,8 kilograme. Ebike-ul 136 are un motor cu capacitate de 193 Wh, iar Lotus țintește să facă performanță chiar și la Turul Franței, așa cum a fost în cazul mașinilor din sporturile cu motor.

Inițial vor fi fabricate 136 de unități în ediție limitată, iar prețul va fi de 25.000 de euro. Fabricat manual în Italia, cadrul ușor din fibră de carbon și componentele de ultimă generație face ca Type 136 să cântărească doar 9,8 kilograme. Dispune de ghidon în formă de V, furci în formă de aripă și suporturi de lanț boltite, ajutându-l să crească prin aer cu viteză și eficiență. Inovația continuă cu bateria, deghizată în sticlă de apă și detașată de cadru la apăsarea unui buton.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
HARRY POTTER DAY
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI

Citește și: