• Serviciul online Google Maps a picat, iar informații esențiale nu mai apăreau pe hărți.
  • Posibilitatea ca utilizatorii Google Maps să navigheze era încă valabilă, iar aceștia continuau să primească instrucțiuni sub formă de text cu privire la locurile către care se îndreptau.
  • Instrucțiunile nu puteau fi suprapuse peste hartă, întrucât aceasta nu mai era disponibilă, în timp ce recenzile și recomandările erau încă afișate.

Serviciul online Google Maps a căzut, motiv pentru care informațiile esențiale dispăreau. Totul a fost cauzat de o eroare tehnică de mare amploare, în ciuda faptului că site-ul nu a întâmpinat mari probleme de încărcare.

Posibilitatea ca utilizatorii Google Maps să navigheze era încă valabilă, iar aceștia continuau să primească instrucțiuni sub formă de text cu privire la locurile către care se îndreptau. Cu toate acestea, instrucțiunile nu puteau fi suprapuse peste hartă, întrucât aceasta nu mai era disponibilă. Recenzile și recomandările erau încă afișate.

Conform site-ului de urmărire Down Detector, astfel de probleme erau întâmpinate de utilizatorii din întreaga lume, o mare parte dintre aceștia raportând dificultățile întâlnite, relatează Independent.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE

Un lider al mafiei italiene, găsit după 20 de ani cu ajutorul Google Maps

Un lider al mafiei italiene, care era fugar de ani de zile, a fost arestat, după ce a fost reperat pe aplicația Google Maps. Gioacchino Gammino, în vârstă de 61 de ani, a fost găsit în Galapagar, la aproximativ 40 km de Madrid, Spania, unde trăia cu numele de Manuel.

O fotografie de pe Google Street View înfățișând un bărbat care seamănă cu Gammino stând în fața unui magazin alimentar a fost esențială pentru urmărirea fugarului, spun anchetatorii.

Gammino a evadat dintr-o închisoare din Roma în 2002 și a fost condamnat la închisoare pe viață pentru crimă în anul următor. A fost membru al unui grup mafiot sicilian, cunoscut sub numele de Stidda, și unul dintre cei mai căutați gangsteri din Italia.