• MacBook Air și Pro sunt primele laptopuri Apple care vin cu procesorul M1
  • Primele recenzii sunt pozitive
  • Există și câteva minusuri

Cine mizează totul pe o singură carte, trebuie să se asigure că e imbatabilă. Asta a făcut Apple cu noile laptopuri.

Anunțate săptămâna trecută, MacBook Air și Pro sunt primele laptopuri Apple care vin cu procesorul M1.

Acesta a fost creat tot de Apple și reunește mai multe componente într-un singur cip puternic. Iar Apple a decis să vândă doar aceste modele de acum încolo.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Din fericire pentru compania americană, primele concluzii sunt pozitive. Recenziile specialiștilor au apărut și laudă noile laptopuri pentru performanțele realizate.

Există și câteva minusuri: camera pentru conferințele video a dezamăgit, în timp ce aplicațiile de pe iPhone sau iPad nu sunt optimizate suficient de bine.

Totuși, sunt detalii minore, spun jurnaliștii americani.

Dieter Bohn – tech reviewer The Verge: „E groaznică. Este în continuare la rezoluție 720p iar Apple are acest procesor de imagine în cipul M1 care ar trebui să facă imaginea mai bună. Dar în schimb o face o imagine procesată a uneia urâte”

Nilay Patel – tech reviewer The Verge: „Serios, singurul defect al acestor laptopuri este că Apple insistă să folosească camere video oribile. În afara de acest lucru, vedem un salt uriaș al performanțelor și o durată de viață a bateriei semnificativ mai mare pentru același preț ca modelele precedente”