• Manna Foods Solutions lucrează la realizarea unei imprimante alimentare 3D
  • Mădălina Ilie vrea să atragă investiții de 3,5 milioane de euro până în decembrie
  • Tehnologia 3D a reușit să revoluționeze diverse domenii în secolul XXI
  • În primii doi ani de lansare imprimanta va costa aproximativ 5.000 de euro

Mădălina Ilie vrea să atragă investiții de 3,5 milioane de euro până la finalul acestui an pentru o imprimantă 3D. Nu orice fel de imprimantă, ci una alimentară. Proiectul se numește Reebo, iar acum e în faza de prototip experimental.

A început mai degrabă cu o viziune. O viziune a felului în care va arăta alimentația viitorului în contextul global al dezvoltării tehnologice rapide, a creșterii populației globale și a creșterii nevoii de sustenabilitate. Nu pentru că sunt subiecte în trend ci pentru că omenirea are nevoie de access rapid la alimente sigure.”, a spus Mădălina Ilie, atreprenor,

Cu un astfel de gadget, vei economisi timp prețios. Și nici nu vei mai sta la cozile de la supermarketuri. Toate acestea vin însă cu un preț.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

În primii doi ani de lansare, imprimanta va fi între 4.000 și 5.000 de euro pe achiziție. După primii ani de lansare pe piață prețul va scădea. Reebo poate fi extins și pentru utilizare home use și pentru utilizare catering și pentru sistem de restaurant fără niciun fel de problemă, cu garanția că odată luat echipamentl se furnizează și consumabilile aferente.”, a mai adăugat aceasta.