• Meta vrea ca utilizatorii ochelarilor să treacă între „lumea virtuală și cea reală”, pentru a-i ajuta să experimenteze „metaversul” companiei.
  • Cea mai recentă versiune a ochelarilor inteligenți a costat 299 de dolari și aduce cu ei camere îmbunătățite, un design mai ușor și funcții noi, cum ar fi transmisia în direct.
  • Ochelarii AI au o cameră care poate înregistra și difuzoare în brațele ochelarilor.

Mark Zuckerberg a prezentat noii ochelari inteligenți Ray-Ban, alimentați cu inteligență artificială, într-o postare specială. Șeful Meta a ales să se posteze pe Instagram să arate cum folosește tehnologia pentru a-i împleti părul fiicei sale, scrie The Independent.

Meta vrea ca utilizatorii ochelarilor să treacă între „lumea virtuală și cea reală”, pentru a-i ajuta să experimenteze „metaversul” companiei. Cea mai recentă versiune a ochelarilor inteligenți a costat 299 de dolari și aduce cu ei camere îmbunătățite, un design mai ușor și funcții noi, cum ar fi transmisia în direct.

Ochelarii inteligenți, realizati în colaborare cu Ray-Ban, au fost lansați luna trecută la evenimentul Meta’s Connect.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Ochelarii AI au o cameră care poate înregistra și difuzoare în brațele ochelarilor. Meta își imaginează că ochelarii îi ajută pe purtători să treacă între „lumea virtuală și cea reală”, pentru a-i ajuta să experimenteze „metaversul” în jurul căruia s-a organizat compania.

Cea mai recentă versiune a ochelarilor inteligenți a costat 299 de lire sterline sau 299 de dolari și aduce cu ea camere îmbunătățite, un design mai ușor și funcții noi, cum ar fi transmisia în direct.

Când au fost lansate versiunile anterioare ale ochelarilor – și cu capacitatea de a înregistra videoclipuri – aceștia au fost întâmpinați cu probleme de confidențialitate, deoarece oamenii puteau înregistra pe alții fără știrea lor folosind AI Ray Bans.

Cea mai recentă versiune vine cu lumini care îi fac pe alții să știe că sunt înregistrate. De asemenea, luminile clipesc atunci când se face o fotografie și există, de asemenea, o lumină albă continuă care rămâne aprinsă atunci când este înregistrat un videoclip.

Citește și