• VYZR Technologies a creat o mască de izolare și filtrare a aerului.
  • Masca este confortabil de purtat pe periode lungi de timp.
  • Masca VYZR e recomandată celor care nu pot respecta distanțarea socială.

În zilele noastre, masca e o necesitate, dar elasticele te deranjează de multe ori și, poate cel mai enervant, este că nu mai pot fi văzute fețele celor din jur.

În acest sens, o companie a găsit o soluție care pare venită din filmele science-fiction. „Cu această realizare ne-am propus să re-imaginăm protecția personală. Aveam nevoie de ceva cu izolare solidă, trebuia să se poată respira ușor și să fie confortabil de purtat pentru perioade lungi de timp. Trebuia să protejeze efectiv împotriva aerosolilor care ar fi venit în contact cu ochii, nasul și gura. Și voiam să ne vedem fețele din nou. Sumă atât de simplu, dar toate astea nu erau posibile până acum”, a declarat Yezin Al-Qaysi, co-fondator VYZR Technologies.

Masca nu e destinată numai protecției împotriva coronavirusului. E recomandată și persoanelor cu deficiențe de imunitate sau celor care nu vor să respire aerul nociv al marilor aglomerări urbane.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Dar cum pandemia nu pare să ne părăsească curând, poate ar fi o soluție pe care s-o iei în calcul. Se poate pre-comanda de pe site-uli vor ajunge unei persoane aproape o lună și costă 24 de dolari.