Mașinile lui Elon Musk provoacă accidente pe bandă rulantă. Cinci copii și un adult au fost grav răniți în Marea Britanie

  • O mașină Tesla a provocat un accident in Marea Britanie.
  • Cinci copii și un adult au fost grav răniți.
  • Mașina este o Tesla Model 3.

Mașinile Tesla provoacă din ce în ce mai multe accidente pe zi ce trece. Cinci copii și un adult au fost grav răniți într-un accident cu o Tesla Model 3 în Marea Britanie.

Accidentul vine la doar o zi după ce Statele Unite au început să caute o soluție pentru funcția de pilot automat de la Tesla, care a făcut 11 mașini să se lovească de autospeciale americane. Administrația națională de siguranță în trafic din America vor investiga aproximativ 765.000 de modelele S, X, Y și 3 create în perioada 2014-2021.

Odată cu începerea investigației, și acțiunile Tesla au scăzut cu 4,32%. Elon Musk a apărat tehnologia de pilot automat în trecut, când criticii îi spuneau că nu e suficient de sigură.

Elon Musk a mai spus uneori „Da, nu se conduce singură”, dar în același timp, a și vândut percepția că pilotul automat e modul ideal în care să te urci în mașina ta, iar mașina te va duce din punctul A în punctul B”.

Nici Tesla, nici Elon Musk nu au oferit încă o reacție cu privire la incidentele din Marea Britanie și Statel Unite.