Mașinile lui Elon Musk provoacă accidente pe bandă rulantă. Cinci copii și un adult au fost grav răniți în Marea Britanie

Mașinile Tesla provoacă din ce în ce mai multe accidente pe zi ce trece. Cinci copii și un adult au fost grav răniți într-un accident cu o Tesla Model 3 în Marea Britanie.

Accidentul vine la doar o zi după ce Statele Unite au început să caute o soluție pentru funcția de pilot automat de la Tesla, care a făcut 11 mașini să se lovească de autospeciale americane. Administrația națională de siguranță în trafic din America vor investiga aproximativ 765.000 de modelele S, X, Y și 3 create în perioada 2014-2021.

Odată cu începerea investigației, și acțiunile Tesla au scăzut cu 4,32%. Elon Musk a apărat tehnologia de pilot automat în trecut, când criticii îi spuneau că nu e suficient de sigură.

Elon Musk a mai spus uneori „Da, nu se conduce singură”, dar în același timp, a și vândut percepția că pilotul automat e modul ideal în care să te urci în mașina ta, iar mașina te va duce din punctul A în punctul B”.

Nici Tesla, nici Elon Musk nu au oferit încă o reacție cu privire la incidentele din Marea Britanie și Statel Unite.

Exit mobile version