• Meta introduce o nouă modalitate de a despărți naivii de banii lor – Avatars Store, unde poți cumpăra haine de designer precum Balenciaga, Prada sau Thom Browne.
  • Acestea vor fi disponibile pentru Facebook, Instagram și Messenger și le vor oferi utilizatorilor posibilitatea de a cumpăra haine digitale cu care să-și împodobească avatarul.
  • Vestea despre înființarea magazinului virtual a fost transmisă pe Twitter și a fost întâmpinată în mare parte cu ironie și dispreț.

Pentru persoanele cu mai puțin bun simț decât bani, există NFT-uri pe care să irosească banii câștigați cu greu. Dar Meta introduce o nouă modalitate de a despărți naivii de banii lor – Avatars Store, informează Beta News.

Acestea vor fi disponibile pentru Facebook, Instagram și Messenger și le vor oferi utilizatorilor posibilitatea de a cumpăra haine digitale cu care să-și împodobească avatarul. Încercând să justifice vânzarea de mai multă pufoșenie digitală, Mark Zuckerberg insistă asupra faptului că „bunurile digitale vor fi o modalitate importantă de a te exprima în metavers și un mare motor al economiei creative”.

Recomandări

SZIJJARTO APĂRĂ LUMEA DE UN RĂZBOI MONDIAL
SCHOLZ ESTE DE ACORD CU MACRON
VON DER LEYEN NU RENUNȚĂ LA MELONI
CHINA ORGANIZEAZĂ EXERCIȚII MILITARE
FERRARI PREGĂTEȘTE UN MODEL UNIC
SFÂNTUL MILENIAL

Există deja o serie de designeri de renume implicați, printre care Prada, Balenciaga și Thom Browne, iar în timp vor apărea și alții.

Vestea despre înființarea magazinului virtual a fost transmisă pe Twitter prin intermediul contului Meta Newsroom și a fost întâmpinată în mare parte cu ironie și dispreț.