• Meta introduce o nouă modalitate de a despărți naivii de banii lor – Avatars Store, unde poți cumpăra haine de designer precum Balenciaga, Prada sau Thom Browne.
  • Acestea vor fi disponibile pentru Facebook, Instagram și Messenger și le vor oferi utilizatorilor posibilitatea de a cumpăra haine digitale cu care să-și împodobească avatarul.
  • Vestea despre înființarea magazinului virtual a fost transmisă pe Twitter și a fost întâmpinată în mare parte cu ironie și dispreț.

Pentru persoanele cu mai puțin bun simț decât bani, există NFT-uri pe care să irosească banii câștigați cu greu. Dar Meta introduce o nouă modalitate de a despărți naivii de banii lor – Avatars Store, informează Beta News.

Acestea vor fi disponibile pentru Facebook, Instagram și Messenger și le vor oferi utilizatorilor posibilitatea de a cumpăra haine digitale cu care să-și împodobească avatarul. Încercând să justifice vânzarea de mai multă pufoșenie digitală, Mark Zuckerberg insistă asupra faptului că „bunurile digitale vor fi o modalitate importantă de a te exprima în metavers și un mare motor al economiei creative”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Există deja o serie de designeri de renume implicați, printre care Prada, Balenciaga și Thom Browne, iar în timp vor apărea și alții.

Vestea despre înființarea magazinului virtual a fost transmisă pe Twitter prin intermediul contului Meta Newsroom și a fost întâmpinată în mare parte cu ironie și dispreț.