• Meta, platforma deținută de Mark Zuckerberg, lucrează la un nou sistem de inteligență artificială menit să fie la fel de puternic ca și cel mai avansat model oferit de OpenAI.
  • Părinte Facebook își propune ca noul său model AI să fie gata anul viitor, a spus cotidianul, adăugând că va fi mai avansat decât versiunea sa comercială, numită Llama 2.
  • Sistemul planificat, ale cărui detalii și dată de lansare s-ar putea încă modifica, ar ajuta alte companii să construiască servicii care produc text sofisticat, analiză și alte rezultate.

Meta, platforma deținută de Mark Zuckerberg, lucrează la un nou sistem de inteligență artificială menit să fie la fel de puternic ca și cel mai avansat model oferit de OpenAI, a raportat duminică Wall Street Journal.

Părinte Facebook își propune ca noul său model AI să fie gata anul viitor, a spus cotidianul, adăugând că va fi mai avansat decât versiunea sa comercială, numită Llama 2.

Llama 2 este modelul AI al Meta, lansat în iulie și distribuit de serviciile cloud Azure ale Microsoft, pentru a concura cu ChatGPT deținut de OpenAI și Bard de la Google.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Sistemul planificat, ale cărui detalii și dată de lansare s-ar putea încă modifica, ar ajuta alte companii să construiască servicii care produc text sofisticat, analiză și alte rezultate, a raportat ziarul.

Meta se așteaptă să înceapă testarea noului sistem AI la începutul anului 2024, a adăugat raportul.

Citește și: