• HMD Global are telefoane sub propria marcă, iar Honor își extinde pe piață seria Magic6.
  • Xiaomi își prezintă primul de EV, iar Lenovo vine cu laptop-uri cu ecrane transparente.
  • Motorola vine cu un telefon ca o brățară, iar Tecno vine cu un câine robot și ochelari AR.

La Barcelona a început Mobile World Congress! Un eveniment plin de suprize cu cele mai noi telefoane, laptopuri și alte gadgeturi futuriste.

Ce vedem anul acesta la Barcelona?

E prima zi și e încă devreme să știm totul, dar se anunță 4 zile de spectacol tehnologic. E unul din cele mai așteptate evenimente tech, iar companiile de top abia așteaptă să-și prezinte produsele.

Începem cu Samsung care își prezintă noul S24 și inelul care are implimentată inteligența artificială. E un concept în sănătate și promovează un stil de viață sănătos. HMD Global a deschis seria prezentărilor cu telefoane sub propria marcă, dar și colaborări noi cu alte companii. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă vor continua producția sub brandul Nokia sau dacă vor aduce noutăți sub o altă denumire. Honor se așteaptă să își extindă seria Magic6 și să-l lanseze și pe piața internațională. În plus, se așteaptă  prezentarea altor produse, precum laptop-ul MagicBook Pro 16 și dispozitivele pliabile Magic V2 cu un design de la Porsche.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Mâine, Xiaomi se așteaptă să fie în centrul atenției. Va prezenta seria Xiaomi 14, inclusiv varianta Ultra, dar și alte dispozitive, precum o tabletă și, poate primul lor model de mașină electrică. Din partea Lenovo așteaptăm prezentarea unor laptop-uri cu ecrane transparente. Iar Motorola pregătește un telefon flexibil, sub forma unei brățări. OnePlus va lansa un nou ceas inteligent cu sistem de operare Wear OS, iar Tecno vrea să-și prezinte un robot câine, ochelari de realitate augmentată și o consolă de jocuri portabilă cu Windows. Urmăresc evenimentul și revin cu informații noi.

Citește și