• Aplicația va începe săptămâna aceasta să testeze o modalitate prin care utilizatorii pot afișa token-uri pe profilurile lor.
  • Utilizatorii nu vor trebui să plătească nicio taxă „asociată cu postarea sau cu partajarea unui obiect digital de colecție”.
  • META mai lucrează la o modalitate prin care oamenii să afișeze NFT-uri 3D în Instagram Stories.

CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, confirmă lansarea funcției NFT pe Instagram. Aplicația va începe săptămâna aceasta să testeze o modalitate prin care utilizatorii pot afișa token-uri pe profilurile lor.

„Începem să construim NFT-uri, nu doar în metaversul nostru și în munca Reality Labs, ci și în familia noastră de aplicații. Începem să testăm obiecte de colecție digitale pe Instagram, astfel încât creatorii și colecționarii să își poată expune NFT-urile”, a spus Zuckerberg.

META mai lucrează la o modalitate prin care oamenii să afișeze NFT-uri 3D în Instagram Stories. Fondatorul Facebook spune că această caracteristică ar permite utilizatorilor să „plaseze arta digitală în spații fizice”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Utilizatorii nu vor trebui să plătească nicio taxă „asociată cu postarea sau cu partajarea unui obiect digital de colecție”. Așadar, acestea ar putea oferi o modalitate pentru un subset de creatori de a-și câștiga existența pe platformă.