• Apple a lansat astăzi iOS 17.3 și iPadOS 17.3  pentru dispozitivele apple.
  • Noua actualizare iOS aduce cu sine noua funcție de protecție a dispozitivelor furate.
  • AirPlay poate fi folosit în hoteluri sau în spitale pentru a partaja conținut, asta doar în SUA.

Apple a lansat astăzi IOS 17.3 care vine cu actualizări importante pentru device-urile din portofoliul său. Noul IOS vine cu o  nouă funcție de securitate care va împiedica hoții să aibă acces la datele stocate în iClould, precum și la alte conturi importante.

Cum funcționează noua funcție de securitate de pe IOS?

Update-urile sunt deja disponibile public la nivel global, iar cea mai importantă funcție este modul „Stolen Device”, o opțiune care oferă extra-protecție în cazul în care iPhone-ul tău este pierdut sau furat. Opțiunea „Stolen Device Protection” o găsești în setări și poate fi configurată de cei care folosesc iPhone-uri sau iPad-uri cu Face ID sau Touch ID.

Ideea din spatele opțiunii ar fi că dacă cumva hoțul reușește să aibă acces la PIN-ul sau parola device-ului tău, poate reseta complet telefonul. Noua opțiune previne acest lucru și te obligă să folosești Face ID sau Touch ID în cazul în care se încearcă înlăturarea Apple ID, a PIN-ului sau a parolei de deblocare din locații necunoscute.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD
CE FACI AZI? ȘEDINȚĂ FOTO DE PAȘTE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA

Actualizarea la iOS 17.3 aduce un wallpaper nou și permite crearea unui playlist comun în Apple Music pentru prieteni și familie și te lasă să reacționezi cu diferite emoticoane la melodii. Și  AirPlay poate fi folosit de acum în hoteluri sau spitale pentru a partaja conținut pe TV-uri, însă doar în câteva locații din SUA îl poți folosi momentan.

Citește și