• Noile modele Tesla X şi S au primit un upgrade important: o consolă de gaming.
  • Display-ul sistemului video are 17 inchi.
  • Modele Tesla X şi S vor fi lansate după prima jumatate a acestui an.

Cum Tesla se gândeşte la momentul în care maşina te va duce singură la destinaţie, îţi pregăteşte deja divertismentul pentru drumurile lungi.  

Noile modele de Tesla X şi S vin echipate cu un sistem de gaming nou nouţ care rivalizează cu noile console Xbox X şi Playstation 5.Display-ul consolei are 17 inci cu rezoluţie mare iar pasagerii se pot juca de oriunde din maşină. Asta pentru că ai controllere wireless şi un ecran şi pentru pasagerii din spate.

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a fost cel care a anunţat pe Twitter noile modele ale automobilelor electrice, dar şi noul sistem pentru gaming. Cu acesta, spune Musk, te poţi juca The Witcher şi alte jocuri preferate. Tesla nu este singura care mizează pe display-uri mari în viitoarele modele. Mercedes şi Toyota stau şi ele bine la acest capitol.  

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Marques Brownlee, tech youtuber: „Sună foarte bine, dar ecranul este atât de jos încât îmi imaginez că dacă eşti pe scaunul din spate te doare gâtul uitându-te în jos la ecran pentru o durată mai lungă. Probabil nu vrei te joci prea mult. De obicei ecranele din spate sunt aici sus în tetieră. Dar poate unui copil îi va plăcea. E o opţiune cool, nu îi voi diminua meritele. Tesla a anunţat că noile modelele S şi X vor fi lansate în a doua jumătate a acestui an.”