• WhatsApp are o funcție nouă, Community.
  • Momentan, funcția Community se află în faza de testare și e disponibilă pentru utilizatorii iPhone.

Apar noutăți în WhatsApp. De câteva ore este disponibilă funcţia Community, însă doar pentru cei care au iPhone și fac parte din programul de testare.

Noua funcție permite administratorilor să unească până la zece grupuri într-o singură comunitate, astfel încât membrii să poată vizualiza întreg conținutul legat de diferite conversații, texte, fotografii și videoclipuri.

WABetaInfo descrie funcția ca fiind „un spațiu în care administratorii de grupuri au mai mult control asupra grupurilor WhatsApp pe care le gestionează“.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Primele recenzii despre funcția Community

Conform primelor recenzii, Community ar trebui să fie o modalitate utilă de a reuni persoanele care împărtășesc interese similare fără a fi nevoie de crearea unor grupuri separate. Un exemplu este posibilitatea de a uni grupuri aparținând diferitelor divizii ale unei companii, toate gestionate de un singur utilizator sau mai mulți.

Pentru cei mai critici, Community ar putea face ca vizualizarea mesajelor să devină mai haotică și mai confuză.

După prima conectare, aplicația creează automat un grup numit „Anunțuri”, în care moderatorii pot posta mesaje și informații importante care să fie transmise tuturor participanților.