VIDEO. O bicicletă de 2.500 de dolari, un telefon de la Samsung și un ceas inteligent, printre cele mai bune gadgeturi din 2020

  • Editorii unei reviste de tehnologie au ales cele mai bune, inovative și user-friendly gadget-uri din 2020
  • Printre acestea se numără un ceas inteligent, o tableta destinată cititului și o bicicletă staționară

Coronavirusul ne-a ținut închiși în casă anul ăsta, iar gadgeturile ne-au fost prieteni de nădejde. Specialiștii au ales device-urile preferate, iar pe primul loc e o bicicletă… specială.

„Aceasta mă ține atât de activă, de ocupată. Creez constant noi combinații de clase și rutine pe care să le fac, instructorii sunt atât de buni motivatori. Costă 2.500 de dolari, ceea ce înseamnă mult. Dar având în vedere că nu merg nicăieri și nu fac absolut nimic, cred că merită banii”, a spus Caitlin McGarry, editor tech Gizmodo.


Fiecare editor de la site-ul Gizmodo a prezentat device-ul preferat. A fost ales și un ceas inteligent care măsoară cu acuratețe nivelul de stres. În top e și telefonul care se transformă în tabletă, Galaxy Fold 2. Dar și un device care face cititul mai ușor.

Deși display-ul nu este la fel de colorat ca un LCD de pe o tabletă, în sfârșit reușesc să facă un eBook Reader grozav pentru a citi reviste sau benzi desenate care nu conțin doar text. Mai sunt multe îmbunătățiri de făcut, dar după 16 ani de așteptare (de la primul eBook Reader) o pată de culoare pe aceste device-uri reprezintă un upgrade binevenit”, consideră editorii Gizmondo.