• O companie americană a recreat clasica GT500
  • Are carcasă din fibră de carbon şi un motor de 5 litri, cu 810 cai putere
  • Vor fi fabricate doar 25 de exemplare şi costă 290.000 de dolari

Dacă eşti pasionat de muscle-car, dar şi de tehnologia cea mai modernă, de ce să nu le ai pe amândouă. Firma Classic Recreations a luat un Shelby clasic şi l-a adus în prezent.

A fost fetişul lui Nicolas Cage în „Gone in 60 seconds“, maşina cu care Pierce Brosnan a jucat în „Thomas Crown Affair“, dar ai mai văzut-o şi alături de Will Smith în „I am Legend“.

„E o nebunie de maşină, cu 810 cai putere şi carcasă din fibră de carbon, iar sub capotă e un motor monstruos, manevrat de o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Pentru că ce haz ar avea o asemenea maşină cu o cutie automată?“

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Dacă vrei în garaj o Shelby GT500, în primul rând trebuie să ai noroc să fii selectat dintre cei înscrişi, în al doilea rând să ai răbdare cam un an şi jumătate şi să ai în cont 290.000 de dolari. Însă trebuie să ştii că doar 24 de oameni de pe planetă au o maşină ca a ta. Jason Engel, fondatorul Classic Recreations, îţi spune cîte ceva despre noua Shelby GT500.

Jason Engel, Classic Recreations: „Spre deosebire de un Shelby original, care era construit într-un anume fel şi n-ai fi vrut să o modifici, maşina asta are de zece ori mai mulţi cai putere, aer condiţionat, multe maşini originale nu aveau, e o schimbare totală acum faţă de ce erau odată. Aşa că primeşti toată această tehnologie într-o formă clasică.“