• Canvas poate fi deschis fie manual, tastând „use canvas” în prompt.
  • Utilizatorii Enterprise și Edu vor putea accesa Canvas în cursul săptămânii viitoare.
  • Canvas se poate deschide automat atunci când „detectează un scenariu în care ar putea fi util”, conform postării de pe blog.

OpenAI testează în versiune beta o nouă interfață de spațiu de lucru pentru ChatGPT numită Canvas. Gigantul A.I. a dezvăluit noul său spațiu de lucru ChatGPT pe blogul său oficial și este disponibil în prezent pentru utilizatorii ChatGPT Plus și Team. Utilizatorii Enterprise și Edu vor putea accesa Canvas în cursul săptămânii viitoare, scrie Engadget.

Canvas este un spațiu de interfață virtuală pentru proiecte de scriere și codificare care permite utilizatorilor să se consulte cu ChatGPT cu privire la anumite părți ale unui proiect. O fereastră separată se deschide pe lângă spațiul principal de chat, iar utilizatorii pot pune scris sau cod pe această nouă „pânză” și pot evidenția secțiuni pentru ca modelul să se concentreze și să editeze „ca un editor de copii sau un revizor de cod”, potrivit blogului.

Canvas poate fi deschis fie manual, tastând „use canvas” în prompt. De asemenea, Canvas se poate deschide automat atunci când „detectează un scenariu în care ar putea fi util”, conform postării de pe blog.

Recomandări

CÂȚI BANI STRÂNGE TRUMP?
HALEP E OPTIMISTĂ
„NU E O CATASTROFĂ!”
PICKY EATER BABY
STAN IA KILOGRAME PENTRU TRUMP
„JOKER 2" E CRITICAT

Există, de asemenea, mai multe comenzi rapide care pot fi utilizate pentru proiectele de scriere și codificare. Utilizatorii pot solicita ChatGPT sugestii de editare, ajustări ale lungimii, modificări ale nivelului de citire și emoji pentru proiectele de scriere. Codificatorii pot cere ChatGPT să revizuiască anumite linii de cod, să adauge jurnale și comentarii pentru mai multă claritate, să repare erori și să transfere codificarea într-un limbaj diferit, cum ar fi JavaScript, TypeScript, Python, Java, C++ sau PHP în modul Canvas.

Citește și