• Persoanele care au un loc de parcare pe care nu îl folosesc pot câștiga bani de pe urma lui cu ajutorul unei aplicații
  • Aplicația YeParking a avut mare succes în Cluj și a fost lansată și la București
  • Cei care au închiriat locurile de parcare prin aplicație au câștigat până la 100 de euro pe lună

Persoanele care au un loc de parcare pe care nu îl folosesc pot câștiga bani de pe urma lui. O aplicație care avut mare succes în Cluj a fost lansată de câteva zile și în Capitală.

Aplicația este ușor de utilizat. Utilizatorul se poate înregistra cu contul de Facebook, iar apoi trebuie să introducă doar numărul de înmatriculare al mașinii.

Fondatorul aplicației, Mihai Lobodă, recomandă ca utilizatorul să își adauge și numărul de telefon pentru a putea fi contactat în caz de orice. Ulterior, trebuie trecut și locul de parcare și poate fi setat un preț între 0 și 5 lei.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

De asemenea, aplicația le poate fi de folos și celor care dețin locuri de parcare pentru angajați. Aceștia le pot închiria atunci când angajații nu sunt la serviciu, având în vedere că doar 5% dintre cei care lucrează mai merg la birou.

În Cluj, aplicația are mare succces, iar peste 1.000 de locuri de parcare au fost deja închiriate. Cei care au închiriat locurile au reușit să câștige până la 100 de euro pe lună.