• Noul telefon de la Google, Pixel 5, are tehnologie 5G și costă 700 de dolari
  • Vine cu îmbunătățiri pe partea video, de carcasă și de baterie
  • Nu se poate compara cu capete de serie de la Samsung, Apple, LG sau Huawei

Încă de la lansare, Pixel, telefonul de la Google, a părut că are nevoie de încă un an și încă un an, ca să devină un telefon de succes.

Elementul cu care a cucerit piața este camera foto, considerată de mulți superioară altor modele mult mai scumpe. Totuși, cel mai recent model, Google Pixel 5, nu poate concura cu celelalte capete de serie de la Samsung, Apple, LG, Huawei sau chiar OnePlus.

Celebrul youtuber Brownlee vede totuși îmbunătățiri față de modelele precedente: „Pixel 5, desi este mai mic decât Pixel 4 XL, are o baterie mult mai mare, de 4.080 mAh, față de 3.700 mAh. Îmi doresc să fi făcut o versiune mai consistentă, un cap de serie, cu ecran de 120 Hz, cu cel mai tare procesor, cu multă memorie RAM și cu câteva opțiuni în plus. Dar, vom vedea.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Camera principală este aceeași care a strâns aprecieri în ultimii ani, dar îmbunătățirile vin pe partea video, unde există o stabilizare a imaginii mult mai bună decât la modelele precedente. Pixel 5 are tehnologie 5G și vine la un preț de 700 de dolari, ceea ce-l face una dintre cele mai bune opțiuni pentru telefoanele mid-range.