• Un american în vârstă de 22 de ani a cumpărat peste 200 de console PlayStation 5
  • Acesta a reușit să pună mâna pe console datorită mai multor boți
  • Din păcate, această metodă este complet legală, dar este criticată vehement de ceilalți utilizatori care vor să achiziționeze o consolă la prețul standard

Un american în vârstă de 22 de ani care a cumpărat 200 de PlayStation 5 a avut profit de peste 33.000 de euro în doar o săptămână, după ce le-a vândut la supra preț, relatează CNews.

Pentru a face acest lucru, acest tânăr american, simțind entuziasmul incredibil pe care l-a generat cea mai recentă consolă Sony, s-a impus ca un revânzător privat.

Datorită mai multor boți, un fel de software automat capabil să se poziționeze pe site-urile de vânzări la o viteză inegalabilă, a realizat un real raid prin apucarea a 221 PS5 în total (110 ediție digitală și 111 cu cititorul de disc).

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Metoda este legală, dar criticată vehement de ceilalți utilizatori

După ce și-a asigurat tot acest stoc, tânărul a început să-și ofere consolele pe internet. Deși nu știm exact numărul de Playstation 5 pe care l-a vândut până în prezent, știm că într-o săptămână, pe 27 noiembrie, această „afacere” îi adusese deja aproximativ 33.000 de euro.

Intervievat de site-ul Business Insider, tânărul american a explicat, de asemenea, că nu este prima dată când cumpără și revinde produse la mare căutare, cum ar fi Playstation și că, de asemenea, în acest fel a putut să cumpere el însuși cât mai multe PS5 deodată.

El dorește, de asemenea, să spună că această metodă, deși discutabilă pentru unii utilizatori de internet, este complet legală. Un lucru este sigur, procesul este riscant. Rămâne de văzut dacă norocul îi favorizează pe cei îndrăzneți.