• Pornhub găzduia 13,5 milioane de videoclipuri
  • Luni dimineața, numărul a fost redus la doar 4,7 milioane
  • Acest număr a crescut din nou, până la 7,2 milioane

După ce și-a schimbat politicile de interzicere a încărcărilor neverificate și a deciziei Mastercard și Visa de a renunța complet la platformă, Pornhub a eliminat milioane de videoclipuri, relatează VICE.

Pornhub elimină toate videoclipurile de pe site-ul său care nu au fost încărcate de partenerii oficiali sau de membrii programului său. Este o schimbare fundamentală în modul în care funcționează unul dintre cele mai mari site-uri porno din lume.

Aceasta înseamnă că o parte semnificativă a videoclipurilor sale va dispărea. „Acum am suspendat tot conținutul încărcat anterior care nu a fost creat de partenerii de conținut sau de membrii programului”, au declarat reprezentanții Pornhub.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

„Aceasta măsură înseamnă că fiecare conținut Pornhub provine de la persoane verificate, o cerință pe care platformele precum Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Snapchat și Twitter încă nu au instituit-o”, au completat aceștia. Pornhub a declarat că videoclipurile vor fi eliminate în așteptarea verificării și examinării, iar procesul de verificare va începe în noul an. Înainte de această modificare, oricine își putea crea un cont pe Pornhub și putea încărca orice videoclip dorea, de la lansarea platformei în 2007.

Înainte de eliminarea conținutului, Pornhub găzduia aproximativ 13,5 milioane de videoclipuri. Luni dimineața, bara de căutare afișa doar 4,7 milioane de videoclipuri, ceea ce înseamnă că Pornhub a eliminat majoritatea videoclipurilor de pe site-ul său, inclusiv cel mai vizionat videoclip amator non-verificat, care a avut peste 29 de milioane de vizionări. Acest număr a crescut până la 7,2 milioane, deci în acest moment nu este clar câte videoclipuri vor fi eliminate.