• Porsche Vision GT este primul automobil din istoria companiei din Stuttgart creat special pentru un joc video.
  • Procesul a fost același ca pentru producerea unei mașini reale.
  • Porsche Vision GT este primul Porsche care poate fi condus virtual.

Pentru prima dată în istoria jocurilor video, o companie auto a creat o mașină virtuală doar pentru un joc. Porsche a fabricat Vision GT exclusiv pentru jocul Gran Turismo, care va fi lansat în martie 2022. Dacă te întrebi care a fost procesul prin care au trecut cei de la Porsche până la realizarea bolidului, să știi că a fost același ca pentru fabricarea unei mașini reale.

Designerii de la Porsche au desenat, au creat o machetă reală, un motor viabil, iar apoi au transpus toate acestea în mediul virtual. Vision GT își va face debutul în Gran Turismo 7. O visezi, o conduci. Porsche Vision GT este primul Porsche care poate fi condus doar în lumea virtuală și va fi disponibilă, exclusiv, doar în jocul Gran Turismo 7, care va fi lansat în anul viitor.

La lansarea acestui Vision GT, nemții l-au chemat pe Jimmy Broadbent pentru a marca momentul. Britanicul este un foarte cunoscut sim-racer care a început să concureze și în viața reală în cursele auto. „E plăcerea mea să fiu aici. Mă bucur să te cunosc, dar sunt entuziasmat să văd acest Porsche Vision Gran Turismo. Am văzut câteva fotografii înainte să ajung și mi-am spus că arată bine, dar în realitate arată și mai bine. Îmi place în mod special linia plafonului, e superbă”, a spus acesta.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ