• Eric Yuan, fondatorul Zoom, are o avere de 20 de miliarde de dolari
  • El este născut în China și de profesie este inginer
  • Motivația lui Eric pentru a crea platforma a fost dorul pentru iubita sa

Folosești Zoom, la fel ca toată planeta. Iar acest lucru l-a propulsat pe fondatorul aplicației în topul celor mai bogați oameni ai planetei. Eric Yuan are o avere de 20 de miliarde de dolari, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires Index.

De la un simplu emigrant a ajuns miliardar. El trăiește în prezent în SUA, dar nu i-a fost deloc ușor să ajungă acolo, pentru că viza i-a fost refuzată de opt ori. Abia la 27 de ani a ajuns pe tărâmul american.

El este născut în China și de profesie este inginer. A fost suspectat de multe ori de complicitate cu statul chinez, dar până la urmă, așa cum a declarat și el, Zoom este o companie americană cu sediul în California. Este unul dintre câștigătorii pandemiei. Înainte de pandemie, el era milionar, nu miliardar.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
ȘTII DE VREME? AU CĂZUT 14 RECORDURI DE CĂLDURĂ

Mark Zuckerberg a creat Facebook să fie popular printre studenții de la Harvard. Motivația lui Eric pentru a crea platforma a fost dorul pentru iubita sa. Cei doi studiau la distanțe foarte mari unul de celălalt. Eric a rămas și cu banii și cu iubita, pentru că aceasta i-a devenit soție.