• La mai puțin de 2 săptămâni de la lansare, apar primele critici importante la adresa Vision Pro.
  • Doi creatori de conținut, Collin Michael și Farzad Mesbahi, au returnat casca.
  • Principalul motiv de nemulțumire: greutatea și numărul mic de aplicații.

Luna de miere pentru Vision Pro a ținut mai puțin de 2 săptămâni. Apar deja primele critici pentru casca de realitate mixtă de la Apple și primii cumpărători care au ales să o returneze.

Collin Michael, cel care admite că este mare fan Apple, spune într-un clip pe Youtube că greutatea device-ului este prea mare și devine o povară. El s-a mai plâns de felul în care arată aplicațiile când sunt proiectate în lumea reală, însă această opinie este mai degrabă excepție, majoritatea recenziilor pe această temă fiind pozitive. Un alt minus menționat de cei de pe Reddit care au ales să returneze casca este faptul că numărul de aplicații disponibile este prea mic, doar 600.

Pentru că e vorba despre prima generație a unui produs, va fi cea mai slabă versiune a acestui device. Marques Brownlee, cel mai popular youtuber din zona tech, cu peste 18 milioane de urmăritori, spune că principalul aspect care trebuie îmbunătățit este abilitatea de a lega două căști astfel încât doi utilizatori să privească simultan același lucru.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Citește și: