VIDEO. Au apărut primele imagini cu Huawei P50. Noul flagship va fi lansat pe 29 iulie

  • Un clip nou cu o versiune nefuncțională de Huawei P50 a apărut pe net.
  • Huawei va lansa noul flagship pe 29 iulie, urmând să fie 3 modele în serie.
  • Va fi primul telefon de la Huawei care vine direct cu Harmony OS.

Huawei nu cedează în lupta de pe piața smartphone-urilor și este gata să lanseze noul vârf. P50 urmează să intre direct în competiție cu iPhone 12 și Galaxy S21.

Iar acum îl vedem și în imagini, pentru prima dată. Joi va avea loc marea lansare. Mult mai târziu decât eram obișnuiți, seria P fiind în mod tradițional lansată în luna martie.

Acum vedem și primele imagini cu o versiune nefuncțională a telefonului: o machetă creată pentru producătorii de husă care confirmă însă design-ul telefonului. Vedem și acele camere masive de pe spate, capitol la care seria P de la Huawei a stat mereu foarte bine chiar și în competiția cu rivalii de la Apple sau Samsung.

Poate Huawei să revină după sancțiunile primite de SUA?

Huawei nu cedează. Să nu uităm că la un moment dat a fost pe primul loc în clasamentul producătorilor de telefoane. Momentan, miza pentru Huawei este să convingă cu noul sistem de operare, un pariu riscant în condițiile în care știm că Android și iOS reprezintă 99% din piață.

De asemenea, Huawei se concentrează mai mult pe piața internă din China. Rămâne de văzut cum va fi primită noua serie P50. Dacă se va confirma senzorul masiv de 1 inch pentru cameră, cu siguranță telefonul va avea mulți admiratori.

<< ILUSTRAȚIE VO1: ID MAM – 580339 ; SURSA: youtube.com/creatorstudio + ID MAM – 580353 – de la 00.17 la 00.35 ; SURSA: youtube.com/hcnewsroom VO2: ID MAM – 580353 – de la 00.44 la 01.12 ; SURSA: youtube.com/hcnewsroom >>