• Următoarea generație de console va fi gata peste cinci ani, spune Microsoft, care promite că va pune jocurile Call Of Duty pe PS6.
  • Microsoft își dorește să lanseze jocuri Call Of Duty pe PlayStation în următorii 10 ani, dacă va achiziționa Activision.
  • Tom Henderson, owner InsiderGaming, a afirmat în martie anul trecut că Sony va lansa PlayStation 6 cel mai devreme în 2028.

Următoarea generație de console va fi gata peste cinci ani, spune Microsoft, care promite că va pune jocurile Call Of Duty pe PS6. Având în vedere că actuala generație de console a avut un start oarecum lent, din cauza lansării în mijlocul unei pandemii globale, e ușor să uiți că PlayStation 5 și Xbox seria X au deja aproape trei ani, scrie Metro.

Ținând cont că au fost lansate la șapte ani după predecesorii lor, este ușor de presupus că PlayStation 6 și Xbox Series X2 vor fi lansate în aproximativ patru-cinci ani.

Microsoft este convinsă că așa se vor întâmpla lucrurile, deoarece a afirmat că „perioada de lansare preconizată” pentru următoarea generație de console este în 2028.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Aceasta este doar una dintre numeroasele declarații apărute în urma luptei juridice dintre Microsoft și Comisia Federală pentru Comerț, care se luptă pentru a stabili dacă achiziția Activision Blizzard de către Microsoft ar trebui sau nu să se întâmple.

Microsoft a spus ceva similar și Autorității pentru Concurență și Piețe din Marea Britanie în noiembrie anul trecut, iar Tom Henderson, owner InsiderGaming, a afirmat în martie anul trecut că Sony va lansa PlayStation 6 cel mai devreme în 2028.

Totuși, Microsoft aduce acest lucru în discuție doar alături de promisiunea sa de a continua să lanseze jocuri Call Of Duty pe PlayStation în următorii 10 ani, dacă va achiziționa Activision.

Citește și