• Elon Musk are o avere de 178,5 miliarde de dolari.
  • Mark Zuckerberg are o avere de 94,1 miliarde de dolari.
  • În 2016, racheta Falcon 9 a explodat și a distrus satelitul AMOS-6 al Facebook.

„Războiul” dintre Musk și Zuckerberg continuă. Cei doi miliardari sunt în conflict după ce o rachetă SpaceX a distrus un satelit Facebook. Evenimentul a avut loc în 2016, dar spiritele nu s-au calmat nici azi.

„Totul a început în septembrie 2016, când explozia unei rachete SpaceX a distrus un satelit Facebook în 2016. Zuckerberg a emis un comunicat dur în care a afirmat că este ‘profund dezamăgit’ de eșecul companiei aerospațiale. Iar când Facebook a fost cuprins de scandalul Cambridge Analytica, Musk a șters toate paginile de Facebook ale companiilor sale. Puțin timp mai târziu, fondatorul Tesla a scris pe Twitter că nu îi place platforma deoarece arată jalnic și îi dă fiori”, a transmis Șerban Picu, corespondent Alpeh News.

Cât de serios e conflictul dintre cei doi

„Mark Zukerberg este cât se poate de serios. În 2017, l-a atacat pe Musk, care se împotrivea inteligenței artificiale, și îl numea pe fondatorul Tesla „iresponsabil”. De partea cealaltă, Musk a avut o abordare mai plină de umor. Săgețile aruncate de el au venit adesea sub forma unor meme-uri. În cea mai recentă, Musk spune că printr-un efect de domino, Facebook, pe care Zukerberg l-ar fi fondat doar ca să dea note fetelor din campusul facultății la care mergea a dus la asediul de la Capitoliul american. Indiferent de abordare, însă, cei doi s-au taxat unul pe celălalt ori de câte ori au avut ocazia”, a completat Șerban Picu.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN