• În curând vei putea să lași PC-ul sau consola când ai chef să te joci. E suficient să ai telefonul la tine.
  • Ultimul model lansat de Asus chiar astăzi e mai puternic decât un laptop.

Asus a lansat astăzi noul telefon pentru gaming, ROG 5. Este primul telefon cu 18GB de RAM în versiunea Ultimate care ajunge până la un preț de 1300 de euro. Există și voci care spun că este over-kill, că este un telefon prea puternic pentru ce jocuri există în prezent.

Telefonul are ecran cu rată de refresh de 144 herți, 3 camere, butoane în partea laterală care pot fi configurate. De asemenea, are și două baterii de câte 3 mii miliamperi, astfel că te poți juca mult și bine fără să ai încărcătorul aproape.

În trecut, telefoanele de gaming se adresau cu adevărat unor anumiți utilizatori. Nu mai este chiar așa. Da, dacă ai un iPhone 12 sau Galaxy S21 nu vei avea probleme în jocuri.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Însă, telefonul pentru gaming este creat special pentru pasionații de gaming, însă va satisface orice utilizator. Vedem și că are boxe stereo plasate strategic și două mufe pentru încărcare. Nu în ultimul rând, în cutie vine și un cooler care poate fi montat pe partea din spate și să țină procesorul la temperatura optimă.