• Royole FlexPai a fost primul telefon cu ecran pliabil lansat de vreo companie.
  • Telefonul a fost ironizat și a pus sub semn de întrebare această inovație.
  • Acum, compania este gata să lanseze a doua generație a acestui telefon.

Uneori, să fii primul nu este cel mai bun lucru. În urmă cu un an și jumătate, o companie mică din China a lansat primul telefon pliabil.

Se numea Royole FlexPai și ajungea pe piață înainte de Samsung, Huawei sau LG. Din păcate pentru producător, telefonul a atras multe critici. Au existat temeri chiar că este un eșec atât de mare încât utilizatorii nu vor mai vrea telefoane pliabile.

Galaxy Fold de la Samsung sau LG Razer au schimbat însă percepția. Iar acum Royole Flex va avea și un succesor. Va fi lansat săptămâna viitoare și se anunță un progres semnificativ față de prima generație. Iată cum a fost ironizată invenția la vremea respectivă.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

„E clar că e un telefon pliabil lansat foarte devreme. Și asta se întâmplă când te grăbești să fii primul. Să fii primul nu prea contează dacă produsul e prost. Iar acest lucru este valabil pentru multe lucruri, dar mai ales pentru tehnologia nouă și pentru acest telefon pliabil. (…) Să pliezi ecranul în interior este mai bine decât în exterior”, spune Marques Bronwlee, Youtuber.