• Samsung anunță noul procesor Exynos 2200, care va ajunge pe telefoanele premium ale companiei din 2022, inclusiv pe seria Samsung Galaxy S22.
  • Noul procesor Samsung aduce tehnologia ray tracing, propunându-și să fie primul care oferă experința și grafica de pe consolele de gaming pe telefonul mobil.
  • Anunțul vine chiar înainte ca Samsung să lanseze seria Galaxy S22, care va sosi în februarie 2022.

Samsung anunță noul procesor Exynos 2200, care va ajunge pe telefoanele premium ale companiei din anul 2022. Este cel mai avansat procesor realizat pentru telefonul mobil și este o surpriză, mai ales, pentru fanii care iubesc gaming-ul. Acesta a fost creat pe baza tehnologiei EUV (Litografie ultravioletă extremă) de 4 nanometri și vine cu un procesor grafic creat de Samsung, numit Xclipse.

Acest procesor grafic aduce pe telefon tehnologii care existau, până acum, doar pe consolele de gaming din noua generație și anume, tehnologia ray tracing și variable rate shading. Ray tracing are rolul de a simula modul în care lumina se comportă în realitate și să o reproducă fidel în jocuri. Prin această inovație, Samsung își propune să fie primul care oferă experiența și grafica de pe consolele de gaming direct pe telefonul mobil.

Anunțul vine chiar înainte ca Samsung să lanseze seria Galaxy S22, care se preconizează că va sosi pe piață în februarie 2022. În general, procesoarele flagshipurilor sosesc cu o lună înainte de telefoanele propriu zise. Astfel, în decembrie anul trecut, compania a lansat o reclamă, chiar de sărbători, la gaming-ul pe mobil pus în mişcare de procesoarele sale Exynos, prin care confirma că produsul va fi lansat la începutul anului viitor. Spotul este despre un mic gamer care se simte separat de cei apropiați din cauza pandemiei, dar se apropie de ei prin gaming-ul pe mobil.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA