• Samsung a lansat noua serie de telefoane Galaxy S21
  • Pe lângă versiunea clasică, Samsung a mai lansat S21 Plus și S21 Ultra
  • Galaxy S21 este al doilea telefon care va veni cu Snapdragon 888, după Xiaomi Mi 11
  • Telefoanele vor veni fără încărcător şi căşti în cutie
  • Samsung a mai prezentat SmartTags, luându-le faţa rivalilor de la Apple

Nici nu a început bine anul și avem un nou telefon de peste 1.000 de dolari.
Chiar acum Samsung lansează noua serie Galaxy S21.

Sunt trei modele de Galaxy S21: Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra vor fi prezentate sub motto-ul clasic Samsung Galaxy Unpacked, aceasta va ajunge până la 1.200 de dolari.

E clar. Dacă vrei un telefon de top în 2021, trebuie să îţi păstrezi încărcătorul de la modelul vechi. Nici smartphone-ul de 1.250 de euro nu va avea în cutie încărcător.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Cu ce vine Galaxy S21 în lupta cu Apple și Xiaomi

Înainte să prezinte noile telefoane, Samsung s-a mândrit cu un nou device. Asta pentru că le-a luat faţa rivalilor de la Apple. Se numeşte SmartTag şi este o metodă să te asiguri că nu îţi pierzi cheile sau portofelul.

Seria Galaxy S21 are trei modele şi anul acesta. Iar dacă versiunea clasică şi cea Plus i-au dat pe spate pe fani, în schimb versiunea Ultra are cu ce se lăuda.

Un ecran Ultra HD care poate fi controlat cu un stylus S-Pen. Premieră pentru un telefon Samsung care nu este din seria Galaxy Note.

Seria Galaxy S se concentrează pe cameră, se bazează mai mult pe entertainment decât seria Note.

S21 Ultra are şi noua versiune de Wi-Fi, 6E, mai rapidă ca niciodată. Cu ce se mândreşte însă cel mai mult telefonul este camera şi senzorul principal de 108 megapixeli.

Galaxy S21 este un rival pe măsură pentru Iphone 12, cel care a avut o cameră lăudată de toată lumea. De asemenea un alt rival este Xiaomi Mi 11, care a fost primul telefon cu noul procesor de la Qualcomm. Însă acum și Galaxy S21 are același procesor, iar acesta influențează foarte bine calitatea imaginii.

La Samsung, obiectivul nostru este să ajutăm pe toată lumea să facă fotografii şi videoclipuri profesioniste, indiferent de mediu. Şi totul începe cu cel mai avansat senzor de imagine creat până acum de noi.”, a spus Woon-Joon Choi, Head of Flagship Product Samsung.