• Cu o tehnologie MicroLED Samsung și Lucid Motors aduc designul EV-urilor la alt nivel.
  • The Wall oferă capacități vizuale înalte și o nouă experiență de lux pentru șoferi.
  • Cu noul afișaj, Lucid prezintă viitoarele proiecte de EV-uri ce țin de design și culoare.

Samsung și Lucid Motors duc designul mașinilor electrice la alt nivel. Cu o tehnologie MicroLED, The Wall este ecranul de 255 inchi care oferă capacități vizuale excepționale. Samsung oferă instrumente suplimentare pentru a crea un design mai deosebit, în același timp ridicând experiența de lux pentru șoferi.

Motoarele Samsung și Lucid au valori comune, deși încep cu inovația, cu știința, sunt pentru dorințele clientului. Folosesc tehnologia în centrul de design, designul din interior până la designul exterior, bogăția culorilor, tehnologia micro LED, claritatea rezoluției, formularea de unde începe designul mașinii.

Cu noul afișaj, Lucid Motors va prezenta procesul de proiectare colaborativă pentru viitoarele lor modele de mașini electrice, ce ține de design și culoare.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Face designul unu-la-unu ceea ce este foarte important pentru exterior, cât mai aproape de realitate pentru a gândi proporția în sine. Lumina și culoarea sunt cheia pentru a gândi modul în care acea suprafață este citită și se pot vedea toate tonurile întunecate la un grad mai înalt.

Citește și: