• Pe 31 octombrie apare sezonul 6 la Battlefield 2042 – Dark Protocol.
  • Sezonul 6 aduce soldați sintetici creați în laborator și dotați cu AI.
  • Alternativ, se va lansa pe 10 noiembrie Modern Warfare III, cu modul zombies.

În timp ce omenirea este devastată de războaie proxy dintre Statele Unite și Federația Rusă, dar și de schimbările climatice, inteligența artificială se răzvrătește.
Pare a fi prezentul pe care îl trăim, dar este vorba de un joc video, Battlefield 2042, dezvoltat de DICE și lansat de Electronic Arts în toamna anului 2021.

Jocul se desfășoară în anul 2042 după cum sugerează titlul jocului, după ce prăbușirea sateliților duce la o pană globală de electricitate, falimentul Uniunii Europene, criza refugiaților rămași fără patrie și criza climatică amplifică tensiunile dintre SUA și Rusia, ducând la declanșarea unui război mondial ce duce la crearea unei noi arme teribile.


Sezonul 6 din Battlefield 2042, Dark Protocol, vine cu oameni sintetici creați în laborator și dotați cu inteligență artificială care ajung să devină soldați artificiali numiți Geists, folosiți ca mercenari.
Dark Protocol va putea fi jucat doar între zilele 31 octombrie și 14 noiembrie, cu ocazia Halloweenului.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE


Alternativ, jucătorii care caută shootere horror, pot să aștepte până pe 10 noiembrie, când se va lansa Call of Duty Modern Warfare III, cu modul zombies.