• Spotify și-a redenumit marți serviciul de streaming audio live – Spotify Live – și a anunțat o serie de conținuturi noi ale unor artiști de top.
  • Cei care folosesc serviciul pot asculta programe live și pot participa la discuții în direct prin intermediul paginii Spotify a creatorului sau artistului.
  • Emisiunile vor fi disponibile pe anumite piețe, a precizat compania.

Spotify și-a redenumit marți serviciul de streaming audio live – Spotify Live – și a anunțat o serie de conținuturi noi ale unor artiști de top, mizând pe acest format într-un moment în care evenimentele virtuale continuă să atragă publicul.

Lansat în iunie 2021 sub numele de Spotify Greenroom, serviciul va fi disponibil ca aplicație de sine stătătoare și ca funcție de livestream în aplicația principală Spotify.

Cei care utilizează serviciul pot asculta programe live și pot participa la discuții în direct prin intermediul paginii Spotify a creatorului sau artistului, a precizat compania într-o postare pe blog, relatează Reuters.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ca parte a acestei lansări, grupul muzical Swedish House Mafia va transmite un set de DJ pe 15 aprilie, iar comediantul Hasan Minhaj va lansa un podcast transmis în direct despre playoff-ul NBA, începând cu luna mai.

Compania a precizat că emisiunile vor fi disponibile pe anumite piețe.

Spotify este un furnizor de servicii de streaming audio și servicii media fondat la 23 aprilie 2006 de Daniel Ek și Martin Lorentzon. Este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de streaming muzical, cu peste 406 milioane de utilizatori activi lunar, inclusiv 180 de milioane de abonați plătitori, potrivit datelor din decembrie 2021.