• În SUA se deschide prima școală din lume în metaverse.
  • 1.300 de elevi vor primi gratuit căști cu ochelari VR.
  • Fermierii din Turcia le-au creat vacilor un univers virtual și le pun ochelari VR. Vacile cu ochelari VR stau în grajd și văd în fața lor o pășune.

În California, se deschide la vară o școală în metaverse. Copiii își vor alege proiecte care îi duc din Roma Antică în Biroul Oval de la Casa Albă sau îi poartă printre planete la cursul de astronomie.

Cei 1.300 de elevi vor primi gratuit căști cu ochelari VR. Ziua lor de școală va fi împărțită în patru ore de predare în clasa metaverse și patru ore de studiu acasă. Școala, care pretinde că va avea prima sală de clasă virtuală din lume, spune că este în căutarea unor căi alternative de a ajunge la copii.

Oricum, realitatea virtuală atinge domenii de neimaginat. În Turcia, fermierii le-au creat vacilor propriul metaverse și le-au pus ochelari cu realitate virtuală. Animalele cred că sunt pe pășune, nu în grajduri. Dispare stresul, iar sentimentul de libertate face să crească producția de lapte de la 22 de litri pe zi, la 27. Metoda are succes mai ales iarna.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI