• 80% dintre români își doresc să angajeze în casele lor un robot umanoid
  • Jumătate din români ar merte într-o mașină condusă de un robot

Cu oamenii nu se mai poate! Așa că românii preferă sa lucreze cu roboții. Nu e departe ziua când roboții cu față umană ne vor face treaba acasă.

Un studiu făcut, între oamenii care folosesc internetul, arată că 80% din români ar angaja un robot pentru munca din gospodarie. Jumatate din romani ar și merge într-o mașină cu un robot șofer, iar o treime și-ar trimite copilul la o școală cu profesori roboți.

Robotii și-au făcut loc și în muzică. O trupă rock din Bosnia, Dubioza Kolektiv, a comandat unul. Doi ani a durat producția si cel numit „Robby Megabyte” a devenit vedetă.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Orice lucru este sub controlul mașinilor. Primii pași pentru intrarea roboților în lumea noastră sunt făcuti, 40% din romani au device-uri smart.

Inginerul Mihai Stoica face case inteligente în Spania și Germania. Și bogații din Ibiza au apelat la el.

Avem sistemul de încălzire, sistemul de ventilaţie, avem video interfon, toate sistemele de securitate, alarmă, camere de supraveghere, incendiu. Foarte important! Trebuie să ştie să comunice între ele, să fie integrate. Ne pornim casa, pornim încălzirea când ştim că ajungem într-o oră acasă.”, a explicat acesta.