• Un studiu organizat de IPSOS în 23 de țări arată opinia oamenilor față de 5G.
  • 90% dintre europeni au păreri pozitive despre 5G, România fiind peste medie.
  • Opiniile negative provin de la persoanele fără suficiente informații.

Un studiu IPSOS a dezvăluit care e atitudinea românilor față de 5G. Doar 16% dintre români admit că au suficient de multe informații cu privire la 5G.

Cu toate astea, 11 din 12 români au opinii pozitive cu privire la tehnologie. Alina Stepan, ceo-ul IPSOS, îți spune de unde apar opiniile negative cu privire la tehnologia 5G.

„Există o părere pozitivă față de 5G pentru că cei care au informații despre această tehnologie ei pot aprecia mai degrabă beneficiile decât potențialele dezavantaje. Cea mai mare parte din feedback-ul negativ vine din necunoaștere”, a spus Alina Stepan, CEO IPSOS.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Românii sunt chiar peste media europeană în ceea ce privește încrederea în tehnologia 5G. Și atunci de ce s-a creat impresia că numărul celor care cred în conspirații este mare? Explicația este una fost simplă: acele persoane sunt mai gălăgioase.

„De aici vine percepția că românii cred că 5G este ceva negativ pentru că cei care au o părere pozitivă nu vorbesc despre asta. Doar cei care au o părere negativă pe care o rostogolesc în social media”, a adăugat Alina Stepan.