• Telefoanele pliabile sunt gadgeturi versatile, cu ecrane care se îndoaie.
  • Smartphone-urile obișnuite sunt mai populare, mai utilizate și mai ieftine.
  • Telefoanele pliabile sunt însă mai încăpătoare în buzunare, poșete și portofele.

Cu toate că Occidentul este cuprins de febra lansării telefonului iPhone 15 de către Apple, în Extremul Orient, telefoanele pliabile de la Samsung sunt populare.

Telefoanele pliabile reprezintă viitorul și vor surclasa smartphone-uri clasice în următorii 5 ani, crede  LISA EADICICCO, Editor CNET, care a analizat această piață.
Ea spune că în Seul vezi telefoane pliabile peste tot, dovedind  faptul că acestea au potențial în ciuda numeroaselor deficiențe.
 

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT


,,Samsung este o prezență majoră în Coreea de Sud, făcând Seulul drept capitala pliabilă a lumii. Este locul perfect pentru a afla ce le place oamenii la aceste telefoane și dacă ar putea deveni populare aici și în SUA.

,,Îmi verific mesajele fără să-mi deschid telefonul”, spune o utilizatoare. 

,,Am hoinărit pe străzile din Seul și am putut vorbi cu deținătorii de telefoane pliabile Z-Flip și Z-Fold despre dispozitivele lor și despre motivul lor pentru care le-au cumpărat. Erau peste tot.

Pe străzile din Gangnam, Piața Guangzhang, în popularul Starfield Mall, îți dai seama”. 

Editorul de la CNET a întrebat utilizatorii de telefoane pliabile din Seul despre avantajele aduse. Majoritatea se declară mulțumiți.

Aproape toți deținătorii de telefoane Flip cu care am interacționat mi-au spus că unul dintre cele mai atracții este designe-ul.

,,Le folosesc de când cu Flip-1 pentru că îmi place designe-ul său compact”, a spus un utilizator. 

,,Da, este mic, este foarte ușor de băgat în buzunar. Are un ecran frontal, deci este ușor să verifici mesajele” , a răspuns un alt utilizator.