• Producătorii jocului FIFA pregătesc o surpriză pentru gameri.
  • Un nou joc important va fi creat de studio-ul din țara noastră.
  • Este vorba de viitorul joc NHL 2022 care va fi lansat în toamnă.

Anul 2021 vine cu o surpriză pentru fanii jocurilor de sport. Una dintre cele mai cunoscute francize va trece și prin România. Din toamnă, cel mai nou joc din seria NHL va fi avea și amprentă românească.

În hochei, un rus domină așa cum o face Messi în fotbal. Mihai Adamescu este producător de jocuri video sportive și a spus că mai avem de așteptat până va fi lansat noul joc. „Eu prefer să spun că e surpriză aproape de Crăciun, nu e chiar Crăciun, dar e în zona aia. Deci o să-i rog pe toți să aștepte până în toamnă”, a declarat Mihai Adamescu.

Deși hocheiul nu se apropie de popularitatea fotbalului în țara noastră, jocurile NHL din trecut au fost apreciate și de gamerii de la noi. Studioul EA din România era cunoscut până acum doar pentru seria FIFA la care contribuie de câțiva ani.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Spre deosebire de FIFA, unde colaborarea cu studioul din Canada e împărțita circa 60-40, la NHL situația e mai polarizată, fiind e ceva gen 90-95% în Vancouver și la 5-10% la București.

Și NHL este un joc foarte bun și cred că merită să aibă mai mulți fani, inclusiv în România”, a mai spus Mihai Adamescu.