• Mojo Vision intenționează să își testeze produsul cu tehnologia Invisible Computing pentru a oferi mai multe beneficii pentru anumite nevoi cotidiene.
  • Potrivit companiei, lentilele de contact vor permite purtătorului să acceseze anumite informații „rapid și discret”, fără a privi în jos la un ecran, folosind doar ochii.
  • Potrivit mărcii, Mojo Lens are un ecran MicroLED de 14000 de pixeli. Are un diametru mai mic de 0,5 mm și se pretinde a fi „cel mai mic și mai dens din lume”.

Smartphone-urile fac parte din viața noastră de zi cu zi și este imposibil să ne imaginăm un viitor fără ele. Dar dacă lentilele de contact ar putea fi folosite într-un mod similar cu un smartphone? Deși această lume utopică este încă departe, Mojo Vision a prezentat miercuri prima lentilă de contact „cu adevărat inteligentă” din lume, informează 20Minutos.

Denumit Mojo Lens, prototipul este descris ca fiind „cel mai mic și mai dens ecran dinamic din lume”. De asemenea, acesta dispune de „comunicare cu latență redusă” și de o interfață pe care utilizatorul o poate controla cu ochii.

Mojo Vision intenționează să își testeze produsul cu tehnologia Invisible Computing pentru a oferi mai multe beneficii pentru anumite nevoi cotidiene. Potrivit companiei, lentilele de contact vor permite purtătorului să acceseze anumite informații „rapid și discret”, fără a privi în jos la un ecran, folosind doar ochii.

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
FAC BAIE DE MULȚIME
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII
EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES

Încercăm să schimbăm relația noastră cu dispozitivele și să eliminăm aceste bariere în calea conexiunilor personale fundamentale„, explică aceștia în comunicatul de presă. „Vrem ca tehnologia și experiența utilizatorului să fie ceva care să nu te distragă de la ceea ce ești”.

Potrivit mărcii, Mojo Lens are un ecran MicroLED de 14000 de pixeli. Are un diametru mai mic de 0,5 mm și se pretinde a fi „cel mai mic și mai dens din lume”.

Afișajul dispozitivului are o micro-optică proiectată de companie și dispune, de asemenea, de un cip de bază din silicon personalizat. În acest fel, Mojo Vision a făcut posibilă proiectarea „textului strălucitor, a graficii bogate și a videoclipurilor de înaltă rezoluție pe retina utilizatorului”, care pot fi vizualizate în interior, în exterior și chiar cu ochii închiși.