• A apărut un nou concept de telefon, cu dimensiuni ajustabile
  • Cei de la Oppo sunt primii care dezvăluie această tehnologie
  • Samsung și TLC au în plan modele asemănătoare

Imaginează-ți un smartphone căruia îi poți ajusta dimensiunea. Sau cum ar fi să vezi un film ca la cinema pe lentila ochelarilor. Te anunț că tehnologiile care par acum SF sunt din ce în ce mai aproape.

Chinezii de la Oppo vor să ia fața competiției. Au prezentat primul telefon cu ecran rulabil. Ce înseamnă asta? Că display-ul nu are o dimensiune fixă!
În primă fază poate avea 6.7 inci. Însă utilizatorul îl poate mări până la 7.4 inci!

Momentan, este doar un concept, dar Oppo vrea să-l scoată pe piață anul viitor. Nu doar Oppo lucrează la un astfel de device. Samsung și TLC vor și ele să creeze ceva asemănător.

Nu a fost singura surpriză de la Oppo. Au prezentat și o nouă versiune pentru ochelari cu realitate augmentată. Se conectează la smartphone și poți face lucruri spectaculoase cu ei. Inclusiv să te uiți la un film ca și cum ai avea în față un televizor de 2 metri. Poți învăța o limbă străină sau să te orientezi într-un oraș pe care îl vizitezi pentru prima dată. Și să te joci, desigur.

Poți să privești oriunde. Și peste tot se întâmplă ceva. De la dragoni la războinici care mărșăluiesc. Este o experiență complet diferită”, spune Gregor Almassy, șeful departamentului de marketing al Oppo.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA