• Un test „orb“ a desemnat telefonul cu cea mai bună cameră
  • 16 dintre cele mai bune telefoane lansate în 2020 s-au duelat
  • În mod surprinzător, câștigătorul a fost Asus Zenfone 7 Pro

Camera performantă te poate convinge să cumperi un smartphone, iar acum îți spun care este dispozitivul campion pentru 2020.

Unul dintre cei mai cunoscuți youtuberi din zona tech a lansat provocarea pentru mii de utilizatori. A ales 16 dintre cele mai bune telefoane lansate în 2020 și a făcut fotografii cu toate pe care le-a comparat în sistem eliminatoriu.

Surprinzător, iPhone 12 Pro Max a fost eliminat din primul tur. Fanii au ales câștigătorul în fiecare rundă până a mai rămas unul singur. Câștigătorul a surprins: un telefon cu o cameră unică rotativă.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Marques Brownlee, tech youtuber: „Așadar ultima rundă: fotografia cu dovleacul. Poate să pară un subiect simplu în lumina zilei, dar conține multe elemente, lucruri care îți rămân în minte și pe care le-am observat pe tot parcursul concursului. Dar când a venit momentul adevărului, ASUS Zenfone 7 Pro a câștigat la limită“.

Rezultatul e surprinzător în condițiile în care telefonul Asus nu se află în primele 25 de telefoane în clasamentul experților de la DxO Mark. Motivul a fost dezvăluit chiar de creatorul concursului.

Marques Brownlee, tech youtuber: „Morala poveștii? Oare voi fugi la oameni să le spun că Zenfone 7 Pro este noul rege al camerei pe telefon? Nu. Dar este constant, admit acest lucru. Dacă te interesează acest lucru la camera unui telefon, nu vei fi dezamăgit de acest telefon. Dar, în general, oriunde pe internet unde vei posta o fotografie va arăta diferit“.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!