• Primul telefon al companiei Nothing este disponibil din această săptămână.
  • Nothing este o companie fondată de Carl Pei, fost la OnePlus.
  • Nothing Phone 1 are un design atipic și un preț accesibil, 470 de dolari.

Primul telefon al companiei Nothing este disponibil din această săptămână. Nothing este o companie fondată de Carl Pei, fost la OnePlus. Nothing Phone 1 are un design atipic și un preț accesibil, 470 de dolari.

Nimic nu părea că poate să oprească supremația Samsung și Apple de pe piața de smartphone. Însă un nou device asta încearcă. Și culmea, se numește Nothing, adică.. nimic.

Nothing este o companie fondată de Carl PEI, fostul șef de la OnePlus. Phone One este primul ei telefon și vine cu un ecran excelent, baterie cu încărcare rapidă și un design foarte diferit de ceea ce ai mai văzut până acum. Numele companiei, Nothing, a stârnit multe glume.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Prima impresie după experiența de unboxing și manevrarea device-ului. M-am jucat cu interfața puțin și am primit cele două opțiuni de culoare. Trebuie să spun. Nu putem spune că e nimic. Nu putem spune că e nimic.

Telefonul nu este cel mai bun din lume la un anumit capitol și nici nu încearcă asta. La un preț de doar 470 de dolari, Nothing Phone One vrea să atragă un anumit segment de pe piață. Cel unde raportul dintre calitate și preț este cel mai important aspect când e ales un nou device.

Poate că acest design nu va fi pe placul tuturor, însă cu siguranță iese în evidență. Personal, consider că este destul de cool. Cu siguranță este o schimbare benefică de la dreptughiurile gri pe care le găsești în această zonă de preț. Dar până la urmă acest preț accesibil este cel care îl face atragător. Nu încearcă să fie în competiție cu iPhone 13 Pro sau Samsung Galaxy S22 Ultra, ci încearcă să ofere o experiență decentă, spune Andrew Lanxon, editor CNET.