• Tesla își va deschide primul showroom din România în Mall Promenada din București
  • Prețurile pentru o mașină Tesla pornesc de la aproximativ 40.000 €

La 3 luni după și-a deschis primul birou în România, Tesla își deschide și primul showroom.

Din Mall Promenada din București vei putea cumpăra o mașină creată de Elon Musk. Nicu Matei spune că lucrurile sunt mai simple când ai o Tesla. Când pleci la drum în afara țării, găsești stații de încărcare pe care le poți folosi gratuit, de cele mai multe ori.

„Pe termen mediu şi lung este cea mai bună alegere, dar, motivul principal, adevăratul motiv, îl puteţi descoperi doar dacă faceţi cu mine o tură. Atunci veţi vedea ce înseamnă o maşină electrică şi ce înseamnă o Tesla cu 470 de cai, ce demaraj are şi cum se mişcă în trafic, faţă de o maşină cu combustie, sau o altă maşină”, a spus Nicu Matei, proprietar Tesla.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Odată cu lansarea showroom-ului, vei plăti mai puțin pentru o Tesla decât până acum, asta pentru că vei scăpa de costul transportului. Prețurile încep de la 40 de mii de euro, iar cea mai bună veste e că poți să cumperi o astfel de mașină și prin Rabla Plus.

Vrea să extindă rețeaua de super chargere, adică acele puncte de încărcare super rapide destinate mașinilor Tesla. Primul a fost deschis la Timișoara, al doilea a fost deschis la București, urmează Pitești, Sibiu și Constanța.

Pentru Tesla există o cerere considerabilă. Dacă ne uităm la cifre, vedem că avem peste 300 de mașini Tesla în România înmatriculate deja, iar anul trecut, datorită lansării Model 3, cel mai accesibil model de la Tesla, s-a ajuns la un volum de peste 60 de unități anual.”, a explicat Bogdan Alecu, jurnalist Ziarul Financiar.