• Lamborghini intră în lumea eSports cu competiţia virtuală “The Real Race”.
  • Competiţia e deschisă tuturor.
  • Câştigătorii vor primi, ca parte a premiului, ocazia unui drive-test cu o maşină Lamborghini reală.

Pentru mulţi dintre noi, să ”dai talpă” unui Lamborghini pe un circuit de curse era un vis frumos. Dar visele au un mod ciudat de a deveni realitate. Vineri încep calificările pentru prima competiţie virtuală găzduită de celebrul producător. Competiţia se numeşte “The Real Race” şi este primul turneu eSport pentru Lamborghini.

Şi, de data aceasta, nu mai ai nevoie de o muţime de bani ca să urci la volan. Competiţia e deschisă tuturor. Primii trei concurenţi din prima şi ultima cursă de calificare, dar şi primii doi concurenţi din calificările din săptămânile a doua, a treia şi a patra, vor participa la finala care va avea loc în septembrie la cartierul general Lamborghini.

„Cursele virtuale reprezintă una din zonele cu cea mai rapidă dezvoltare în eSports, un domeniu din ce în ce mai important pentru tinerele generaţii”, spune Stefano Domenicali, şeful Automobili Lamborghini. „E o bună ocazie pentru noi să combinăm adrenalina unei curse virtuale cu atracţia către maşinile şi motoarele Lamborghini şi programul nostru de motorsport. În eSports, cei mai buni jucători pot fi provocaţi de oricine şi asta poate crea o implicare mai largă în cursele reale, iar asta se va reflecta în investiţia făcută de Lamborghini în această nouă platformă.”

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

„The Real Race” va fi cât se pote de realistă, iar câştigătorii vor primi, ca parte a premiului, ocazia unui drive-test cu o maşină Lamborghini reală.

Jucătorii se pot înscrie şi pot afla mai multe informaţii pe esports.lamborghini.com.