• Runway este o platformă care îți permite să creezi arte vizuale uimitoare cu AI.
  • Cu Runway, poți să explorezi diferite stiluri, efecte și filtre pentru imagini.
  • Runway te inspiră să fii mai creativ și să îți exprimi viziunea unică.

Fiecare generație vede nenumărate lucruri noi, dar din când în când apare ceva care se schimbă mai mult decât își propune să schimbe. Ne schimbă întregul mediu pentru care oamenii lucrează într-un mod diferit care ne împinge înainte ne aduce în locuri noi, deblochează noi posibilități și inaugurează epoci cu totul noi ale creativității.

Compania Runway anunță printr-un videoclip spectaculos că recrutează oameni talentați și deschisi la minte din toate categoriile sociale, care au o pasiune pentru a crea experiențe software unice.

,,Din când în când apare ceva care care se schimbă mai mult decât ceea ce își propune să schimbe pe noi.
Ne schimbă întregul mediu pentru care oamenii lucrează într-un mod diferit care ne împinge înainte ne aduce în locuri noi, deblochează noi posibilități și inaugurează epoci cu totul noi ale creativității.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
GOOGLE DĂ BANI GREI LA APPLE
GEN Z SE DISTREAZĂ CU POWERPOINT-URI

Fiecare generație vede nenumărate lucruri noi, dar din când în când apare ceva care se schimbă mai mult decât își propune să schimbe.

Schimbă modul în care gândim, modul în care vedem, modul în care trăim, în care ne exprimăm și împărtășim lumea din jurul nostru”, transmite naratorul clipului de promovare a companiei.