• Trișorii din Warzone și Vanguard sunt pe cale să dispară, deoarece dezvoltatorul Activision lansează o nouă actualizare a software-ului anti-cheat al jocurilor.
  • Cine încearcă să trișeze se va confrunta acum cu mânia celei mai recente tactici de reducere a înșelăciunii.
  • Noul lor sistem face exact ceea ce sugerează numele său: elimină armelor trișorilor la mijlocul meciului pentru a-i lăsa complet fără apărare.

Call of Duty Warzone este unul din acele jocuri extrem de populare, dar care colcăie de trișori. Ultimii doi ani au reprezentat o perioadă dificilă pentru dezvoltatori, întrucât au fost nevoiți să stea la pândă mereu pentru a-i prinde pe nelegiuiți.

S-a ajuns în cele din urmă la sute de mii de trișori care au fost blocați chiar și permanent de pe serverele Warzone, dar a fost momentul ca dezvoltatorii să scoată artileria grea.

Astfel, în 2021, Call of Duty Warzone a primit un nou sistem, care te împiedică să trișezi, mai bun și mai precis, denumit Ricochet. Și pentru că unii oameni pur și simplu nu se potolesc, nici dacă riscă să le fie blocat permanent accesul la toate jocurile.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Echipa din spatele Ricochet a venit cu o idee interesantă: dacă nu-i poți bate, alătură-te lor. Ricochet le va da jucătorilor cinstiți șansa să se bucure de un soi de „God mode” pe cinstite.

Trișorii versus cinstiții pe Call of Duty Warzone

Este vorba despre Damage Shield, o modalitate nouă prin care sistemul lor vrea să-i descurajeze pe trișori. În momentul în care serverul detectează un trișor care încearcă să altereze proprietățile jocului în timp real, Ricochet îl blochează. Astfel, trișorul devine vulnerabil pentru că nu poate omorî pe nimeni, fiind la mila celor care și-au dobândit iscusința în joc prin muncă proprie

Toate acestea sunt utile pentru echipa Ricochet, pentru că activarea funcției lor îi ajută pe dezvoltatori să colecteze informații despre sistemul de pe care joacă trișorul.

Sistemul a fost creat astfel încât Damage Shield-ul nu va aplicat cui nu trebuie, fiind monitorizat în permanență.

Acesta a început inițial ca un test, dar ulterior a început să-și facă loc pe toate serverele de Call of Duty Warzone. Partea interesantă este că Ricochet va lucra și la alte metode prin care să-i poată pedepsi pe trișori.