• ChatGPT este o adevărată revoluție în mass-media și în școli datorită chatbot-ului său de inteligență artificială (AI) specializat în dialog.
  • ChatGPT poate fi acum folosit gratuit în WhatsApp pentru a purta o conversație serioasă.
  • Pentru a utiliza chatbotul din aplicație, utilizatorii trebuie să urmeze următorii pași.

ChatGPT este o adevărată revoluție în mass-media și în școli datorită chatbot-ului său de inteligență artificială (AI) specializat în dialog. Deși inovația are o versiune plătită, ChatGPT poate fi acum folosit gratuit în WhatsApp pentru a purta o conversație serioasă, pentru a împărtăși bucurii și necazuri.

Dar este posibil să introducem un astfel de chatbot în aplicația de mesagerie instantanee? Răspunsul este da, pentru că Genbeta a făcut posibil acest lucru datorită God In A Box”. Aceasta este o integrare directă a ChatGPT 3.5 în WhatsApp, astfel încât utilizatorul va avea un contact numit Dumnezeu” pentru a discuta cu el ca și cum ar fi o persoană.

Această versiune beta a fost lansată la începutul anului și a necesitat un acces special pentru a fi testată, dar acum este deschisă oricui și este gratuită. Deși are mari avantaje, este adevărat că are anumite limitări, cum ar fi un maxim de 40 de mesaje trimise pe lună, trimiterea unui mesaj la fiecare zece secunde și o lungime maximă de 256 de caractere.
Conversația este resetată după zece minute de inactivitate, mesajele nu sunt stocate pe serverele „God In A Box”, iar interacțiunile sunt folosite pentru a antrena algoritmul.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Cum se utilizează ChatGPT pe WhatsApp

Pentru a utiliza chatbotul din aplicație, utilizatorii trebuie să urmeze următorii pași:
Conectați-vă la site-ul web God In a Box”.
Selectați butonul verde „Get Started” și Login”.
Faceți clic pe Sign in With Google” pentru a vă conecta cu contul Google.
După ce s-au logat, persoanele interesate vor trebui să introducă numărul de telefon pe care îl folosesc pentru WhatsApp și să facă clic pe butonul Trimite”.
Va apărea o pagină cu instrucțiuni de urmat. Mai întâi, persoanele vor trebui să scrie un mesaj WhatsApp la numărul indicat, iar apoi contactul va trebui adăugat în agendă pentru a fi înregistrat.
Primul mesaj care urmează să fie trimis este cel indicat pe site-ul web, și anume un mesaj de verificare pentru identificarea utilizatorului.
După ce mesajul este scris, God In a Box” va oferi un link pentru a completa profilul de utilizator gratuit.
Cei interesați vor trebui să își completeze profilul indicând vârsta, sexul sau orașul.
Odată ce pasul de mai sus este făcut, utilizatorul va trebui să facă clic pe Trimite” pentru a utiliza ChatGPT pe WhatsApp.