• În cadrul raportului 43% dintre bărbați s-au arătat interesați de sexul cu roboți.
  • Realbotix a creat 2 roboți sexuali populari: „Henry” și „Harmony 3.0″.
  • Henry este înalt, are 1,80 și se laudă cu „performanțe sexuale supraomenești”, dar și cu un umor bun.

1 din 3 britanici ar face sex cu un robot, arată un nou raport realizat de LELO. Ideea de a face sex cu un robot ar putea suna ca intriga celui mai recent blockbuster science-fiction, dar roboții sunt dotați cu AI, ceea ce înseamnă că se pot mișca natural și pot purta conversații.

Bărbații s-au arătat mult mai interesați de această experiență. Aproape jumătate (43,9%) au spus că ar fi dispuși să facă sex cu un robot, în timp ce doar 21% dintre femei au spus DA. În raportul său, LELO prezintă doi roboți sexuali populari numiți Henry și Harmony 3.0, care au fost creați de firma de robotică AI, Realbotix. Henry este înalt, are 1,80 și se laudă cu „performanțe sexuale supraomenești”, dar și cu un umor bun. Robotul își poate curta proprietarul cu fraze romantice, poezii și cântece de dragoste.

Care este prețul acestor roboți?

Henry nu este ieftin, costă între 8.000 și 11.000 de lire sterline. Harmony are un preț de 11.700 de lire sterline. Ea dispune de un vagin autolubrifiant care poate fi îndepărtat și dezinfectat în mașina de spălat vase. McMullen, CEO-ul firmei de robotică, susține că sexul cu roboți ar putea ajuta oamenii să scape de inhibiții.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Radu Leca, psiholog: Avem de-a face cu o îndepărtare a oamenilor”

Cu cât oamenii devin mai antisociali, cu atât își vor duce resursele spre zone care să cuprindă acest confort antisocial. Ce ne arată această periculoasă statistică? Că avem de-a face cu o îndepărtare a oamenilor, chit că sunt ei din Marea Britanie. În realitate, ei își doresc să nu mai aibă niciun fel de responsabilitate în raport cu partenerul uman. Nu mai vor să audă reproșuri și vor ca o partidă de sex să dureze un anumit timp fiindcă robotul poate fi programat. Robotul nu poate fi vizualizat ca un vibrator mai mare sau mai complex, nu. Avem de-a face cu o extensie a pieței de erotism”, a explicat Radu Leca, psiholog, la Aleph News.

Citește și